1923 Keşan Gençlik Kulübü Yönetiminden Özcan’a ziyaret…

|

Edirne Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde Edirne İl Şampiyonu olan ve Bölgesel Lige katılacak olan 1923 Keşan Gençlik Kulübü Başkanı Raşit Değirmenci ve yönetim kurulu üyeleri 9 Ocak 2018 Salı günü Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Bir grup sporcu velisi ile kazanılan şampiyonluk kupasını da Özcan’a getiren Değirmenci, “Belediye başkanımıza spora ve kulübümüze verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Biz Yıldız Kızlar da kazandığımız şampiyonluğun ardından yakın bir süreçte başlayacak olan Bölgesel Lig maçlarında Lüleburgaz da rakiplerimiz ile mücadele edeceğiz. Bu anlamda Keşan Belediyemizden de gerekli desteği bekliyoruz. Sayın başkanımızın da bizlere gerekli desteği vereceğine inanıyoruz” dedi.

Özcan da Yıldız Kızlar da Edirne şampiyonu olan 1923 Keşan Gençlik Kulübü’nü kutlayarak “Keşan Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde spor kulüplerimize gerekli destekleri yapmaya çalışıyoruz. 1923 Keşan Gençlik Kulübümüze de Bölgesel Lig Maçları öncesi gerekli desteği yapacağız. Takımımıza Lüleburgaz daki maçlarında da başarılar diliyorum” dedi.

|