Başkan Özcan'la Nikah Tarihlerini Ölümsüzleştirdiler.

Nikâh tarihlerini unutulmaz bir güne denk getirmek isteyen 3 çiftin nikahı, 14 Şubat 2017 Salı günü Keşan Belediyesi Evlendirme Şefliği’nce kıyıldı.

sevcan-karavil-batuhan-tezmen-nikahi-2 esra-iscimen-semih-orum-nikahi-7

14 Şubat'ta dünya evine girmek isteyen Aynur Turfan ve Ahmet Öner, Esra İşçimen ve Semih Örüm ile Sevcan Karavil ve Batuhan Tezmen, bu özel gün için günler öncesinden randevu aldı. Evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, bu tarihi, hayatlarının en önemli tarihi olarak evlenme cüzdanlarına yazdırdı.

esra-iscimen-semih-orum-nikahi-3 14-subat-nikah-2-sevcan-karavil-batuhan-tezmen

İlk nikah Sevcan Karavil ve Batuhan Tezmen çiftine aitti ve nikahları Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan tarafından kıyıldı.

14-subat-nikah-3-aynur-tufan-ahmet-oner aynur-tufan-ahmet-oner-nikah-1

İkinci nikah ise Aynur Turfan ve Ahmet Öner çiftinin de ve nikah Keşan Belediyesi Evlendirme Şefliği’nce, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel süslemelerle hazırladığı Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda kıyıldı.

esra-iscimen-semih-orum-nikahi-4 esra-iscimen-semih-orum-nikahi-5

Sevgililer Günü’nün son nikahı ise Esra İşçimen ve Semih Örüm çiftine aitti. Çiftin nikahı Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan tarafından Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda kıyıldı. Başkan Özcan, nikah sonunda Keşan Belediyesi Seramik Kursu kursiyerleri tarafından yapılan ve Keşan’ı simgeleyen seramik yel değirmenini çifte takdim etti.

esra-iscimen-semih-orum-nikahi-3 sevcan-karavil-batuhan-tezmen-nikahi-1

Hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin mutluluklarına Sevgililer Günü’nde Keşan Belediyesi olarak ortak olduklarını kaydeden Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, çiftlere bir ömür boyu mutluluk dilerken ailelerini de tebrik etti. Özcan “Çiftlerimize birlikte adım atmış oldukları bu yolda sevgi ve saygının daim olduğu huzurlu bir aile yuvası diliyoruz.” dedi.

Bu yazı toplam 473 defa okundu.