SARDOS’tan Özcan’a Ziyaret…

Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Nilüfer Belediyesi’nin davetlisi olarak Mysia çalıştayına katılan SARDOS Grubu üyeleri 16 Şubat 2017 Perşembe günü Keşan Belediye Başkanı Opr.Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

dsc_0306dsc_0311SARDOS Grup Başkanı Faruk Eker, Özcan’a Keşan’ı temsilen Nilüfer Belediyesi’nin çalıştayına katıldıklarını ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e selamını ilettiklerini, Bozbey’in de Özcan’a selam ve saygılarını ilettiğini belirtti.

Eker, ayrıca kendilerine her türlü desteği veren Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr.Mehmet Özcan’a da grup adına teşekkür etti.

Özcan da ziyaret nedeniyle SARDOS Grubu üyelerine teşekkür ederek, “Keşan’ımızı temsil eden SARDOS Grubu üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “ dedi.

Bu yazı toplam 56 defa okundu.