Başkan Özcan’dan, Edirne’de salon verilmeyen Akşener’e destek

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Edirne'de referandum çalışmaları kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapacağı toplantı için salon verilmeyen Meral Akşener'e destek verdi.

58ca2a875e9feMHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'e referandum çalışmaları için Edirne'de Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) düzenleyeceği toplantı için salon verilmemesi, MHP kanadında tartışma yaratırken, bu konuda Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’dan beklenmedik bir açıklama geldi.

“Belediye Meydanı, Konferans Salonu, Spor Salonu ve Köşk Düğün Salonu…”

Akşener’in, referandum çalışmaları nedeniyle Edirne’de salon verilmediğini hatırlatan Özcan, “Meral Hanım, referandum çalışması için Edirne’de yer bulamamış. Burada; Belediye Meydanı, 600 kişilik Konferans Salonu, Spor Salonu ve Köşk Düğün Salonu var. Hangisini isterse veririz.” dedi.

İlker GÜREL-www.gundemsaros.com.tr

Bu yazı toplam 543 defa okundu.