MUHARREM İNCE’DEN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET, ESNAF AVM’YE ÖVGÜ

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Mart 2017 Perşembe günü referandum çalışmaları çerçevesinde geldiği Keşan’da, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki halka hitabından önce Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

unnamed-3 dsc_2847

Saat 11.30 sıralarında Keşan’a gelen İnce ve beraberindekileri Başkan Özcan, belediye girişinde karşıladı.

Daha sonra makam odasına geçen İnce ve beraberindekilere, Başkan Özcan pazaryeri hakkında bilgi verdi.

unnamed-4 dsc_2895

Meydanın büyüklüğü ve yapılan kompleksin Esnaf AVM şeklinde tasarlanmasının çok önemli olduğunu ifade eden ve beğenilerini ileten İnce, Başkan Özcan ve Keşan Belediyesi’nin sosyal demokrat belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini yaptığını söyledi.

dsc_2910 dsc_2908

dsc_2905 dsc_2852

Özcan, ziyarette, İnce ve diğer misafirlerine Keşan Belediyesi Seramik Kursu kursiyerlerinin yaptığı ve Keşan’ı simgeleyen yel değirmeni takdim etti.

dsc_2922 unnamed-4

İnce ve beraberindekiler, ziyaretin ardından Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki yeni bürosunun açılışını yaptı.

Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanı açılışa katılan İnce beraberindekilere teşekkür etti.

dsc_3067 dsc_3077

dsc_3084 dsc_3079

İnce daha sonra Çok Amaçlı Pazaryeri Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, anayasa değişikliği referandumunda neden ‘hayır’ denilmesi gerektiğini anlattı.

dsc_2968 dsc_3005

Muharrem İnce, Keşan’dan, Uzunköprü ve Edirne’de vatandaşlara seslenmek üzere saat 13.15’te ayrıldı.

Muharrem İnce’nin Keşan Belediyesi ziyaretinde; Balıkesir Milletvekili Namık Havutça; Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Keşan İlçe Başkanı Edoğan Gümülcineli, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP’nin eski dönem milletvekilleri; Rasim Çakır, Nejat Gencan, Kemal Değirmendereli, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş,bölgedeki belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve  partililer katıldı.

Bu yazı toplam 59 defa okundu.