HAYATIN HER TONU ADLI OYUN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

|

Keşan Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Keşan’a gelen İzmir Derin Sahne Tiyatrosu,  2 Kasım 2018 Cuma günü akşamı “Hayatın Her Tonu” adlı oyunu Keşanlı tiyatroseverler için sahneye koydu.

Saat 20.00’de başlayan ve Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyunu çok sayıda tiyatrosever izledi.

Emel ve Cüneyt Gürbüz’ün rol aldığı tek perdelik oyunda; oyunun adı gibi hayatın her anından kesitler izleyiciye tiyatral şekilde aktarıldı.

Kadının toplumdaki yeri, Soma’daki kömür madeni göçüğü başta olmak üzere hayatın her tonundaki olayların sahnelenmesi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Güldüren, güldürürken düşündüren, zaman zaman hüzünlü bölümleriyle günlük yaşamı sorgulatan oyun sonunda tiyatro ekibi Keşan’da tiyatroseverlerle buluşmalarını sağlayan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve ekibine teşekkür etti.

|