Keşanlı Öğrenciler Yüzmede Gurur Kaynağı Oldu
parçalı az bulutlu
parçalı bulutlu
hafif yağmur
kapalı
açık
Keşan Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara lokma ikramında bulundu. 3 Eylül 2025 Çarşamba günü gerçekleştirilen ikram programında, hazırlanan lokmalar vatandaşlara dağıtıldı.
Mevlid Kandili’nin birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği mübarek günlerden biri olduğuna dikkat çeken belediye yetkilileri, bu vesileyle tüm vatandaşların kandilini kutladı.
Belediye Başkan Yardımcısı Bilgin Atlı ve İsmail Büyükvarlık yaptıkları açılamada, “Kandiller, sevgi ve hoşgörünün arttığı, manevi iklimin derinden hissedildiği özel günlerdir. Bu vesileyle hemşehrilerimizle bir arada olmak, lokma ikramında bulunmak bizler için büyük mutluluk. Tüm vatandaşlarımızın kandilini tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Lokma ikramına katılan vatandaşlar ise, böyle özel bir günde yapılan ikramın manevi atmosferi güçlendirdiğini belirterek belediyeye teşekkür etti.
Keşanlı Öğrenciler Yüzmede Gurur Kaynağı Oldu
Keşan Belediyesi Yaratıcılık, Spor, Eğitim ve Eğlence Dolu Kış Dönemi Kurslarında Sezon Başladı!
Keşan'ın Kurtuluş Günü İçin Hazırlıklar Başladı!
Tarihi Atatürk Büstü Keşan'da Yeniden Hayat Buluyor