“Aktif Ol Zinde Kal” etkinliğine başta 65 yaş üstü olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi

Keşan Belediyesi’nin “Aktif Ol Zinde Kal” etkinliğinin 2.’si 2 Mart 2021 Salı günü yapılacak

Keşan Belediyesi tarafından pandemi döneminde evlerinde kalmak zorunda olan, kısıtlı sürelerde sokağa çıkabilen 65 yaş üstü baştaolmaküzere tüm vatandaşlara yönelik olarak düzenlediği “Aktif Ol Zinde Kal” etkinliğinin ikincisi 2 Mart 2021 Salı günü gerçekleştirilecek.

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde 11.00-12.00 saatleri arasındasosyal mesafe kuralına uyularak düzenlenecek olan etkinliğe başta 65 yaş üstü olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.

Ekinlik, Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 2 gün düzenlenecek.