“Hayat Kime Güzel “ adlı oyun büyük beğeni topladı

Keşan Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim 2019 Pazartesi günü sergilenen “Hayat Kime Güzel” adlı oyun izleyiciden tam not aldı.

Saat 19.30’da başlayan oyundan önce Keşan Belediyesi Medya ve İletişim Birimi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Filmi de yayınlandı.

Film izleyenlerden büyük alkış aldı.

İstanbul Meydan Sahnesi tarafından sergilenen oyunu Keşan Kaymakamı Nuri Özder, 4.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Öztürk Mustafa Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri  ile 600’e yakın tiyatrosever izledi.

Çeşitli parodiler halinde yaklaşık 2 saat süren tiyatro izleyenlerde büyük beğeni ve bol bol alkış topladı.

Tiyatro sonunda Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Cumhuriyetin 96.kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle coşku içinde kutladıklarını belirterek “Bu akşam da İstanbul Meydan Sahnesi tarafından bu güzel oyunu izledik. Ben oyunu çok beğendim, güldük eğlendik. Yarın Cumhuriyetimizin 96.yıldönümünü hep birlikte kutlayacağız. Buradan bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Keşan Belediyesi olarak bu yıl ilk kez Cumhuriyet Bayramımızı 4 günlük bir festival etkinliği içerisinde kutluyoruz. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı şimdiden kutlu olsun” dedi.

Helvacıoğlu daha sonra tiyatroya bir buket çiçek hediye ederek kendilerini bu güzel oyundan dolayı kutladı ve teşekkür etti.