“Muhteşem Kabare” muhteşem kalabalık ile karşılandı - Keşan Belediyesi’nin kültürel etkinliklerine ilgi yoğun oluyor

“Muhteşem Kabare” muhteşem kalabalık ile karşılandı - Keşan Belediyesi’nin kültürel etkinliklerine ilgi yoğun oluyor

Keşan Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri çerçevesinde 21 Şubat 2020 Cuma günü akşamı Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Muhteşem Kabare” adlı oyunu, salonu dolduran tiyatroseverler büyük beğeniyle izledi.

                Saat 20.00’de başlayan, Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyunu; Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, İpsala İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Cengiz,  Keşan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri ve Gençlik Merkezi Müdürü Vedat Çimen, Keşan Belediye Meclis Üyesi Tarık Uysal, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile 600’e yakın tiyatrosever izledi.

                Yalçın Özden’in yazdığı, Ali Yaylı’nın yönetmenliğini yaptığı, Dekor Tasarımını Yaşar Şimşek’in yaptığı; Yalçın Özden, Kerem Poyraz Kayaalp, Ahu Özden, Oğuz Kaan Altay, Emre Kılın, Eylül Avcı ve Rana Sinem Aytaş’ın rol aldığı oyunda kısa skeçler sahnelendi.

                Oyuncuların performansı izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

                Oyunun sonunda konuşan Yalçın Özden, Keşan halkının sanat ve tiyatrosever olmasından bahsederek “Keşan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Helvacıoğlu da sanata ve kültüre değer veren biri. Bu nedenle kendisine sizler adına teşekkür ederim.” dedi.

                Daha sonra sahneye gelen Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin de oyuncuları tek tek tebrik ederek, tüm ekip adına Özden’e çiçek takdim etti.

Gergin, “Keşan Belediyesi olarak sanat ve kültüre büyük önem veriyoruz. Sayın Belediye Başkanımız bu akşam şehir dışında olması nedeniyle oyuna katılamadı. Kendisi de kültür ve sanata değer vermektedir. Güzel bir akşamı geride bırakırken, değerli tiyatro oyuncularımıza ve yoğun katılım sağlayan tiyatrosever büyük Keşan ailemize teşekkür ediyoruz. Oyuncularımızı bu güzel oyun için kutluyorum. Bu gece bizlerle olduğunuz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sanata ve sanatçıya kapılarımızı açmaya devam edeceğiz.” dedi.