“Online Buluşmalar”ın bu haftaki konuğu Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu

28 Ekim 2020’de İl Genel Meclisinin Keşanlı üyelerinin katılımıyla başlayan, 04 Kasım 2020 tarihinde de Keşan Belediye Meclisinin İttifak Temsilcisi üyelerini, 11 Kasım 2020’de siyasi partilerin ilçe başkanlarını ağırlayan “Online Buluşmalar”da Keşan’ın seçilmiş siyasi temsilcileri yerel basının sorularına cevap veriyor.

“Online Buluşmalar”ın 18 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacak bölümünün konuğu;  Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu olacak.

“Online Buluşmalar”, Kesanonline.com’un facebook ve youtube hesapları üzerinden canlı yayınlanacak..