11 mahalleye 11 semt sahası ihalesi 11 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi

11 mahalleye 11 semt sahası ihalesi 11 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi

Keşan Belediyesi sporun ve sporcunun yanında

Keşan yatırımlar ile gelişiyor

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Keşan ziyaretinde söz verdiği Keşan’da 11 mahalleye 11 semt kazandırılması işiyle ilgili ihale, 11 Şubat 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi.

                Saat 11.00’de Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde İhale Komisyonu huzurunda başlayanihaleye 11 firma katıldı.

                İhale ilgili açıklamada bulunan Keşan Belediye Başkanı MustafaHelvacıoğlu,11 Şubat’ta, saat 11.00’de11 mahalle için11 semt sahası ihalesini 11 firmanın katılımıylagerçekleştirdiklerini kaydetti.

“Keşan için önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz”

Keşan’da sporu bir yaşam biçimi olarakbenimsemek ve benimsetmek istediklerini belirten Helvacıoğlu, “Keşan’ımızı; sporu ve sporcusuylaanılır bir kent yapmak için sizlere söz vermiştik.Bu kapsamda bugün; Keşan’ımız için önemli bir projeyidaha sizlerin huzurunda hep birlikte hayata geçiriyoruz.Keşan’ımızın güzel geleceğine ve daha da önemlisi kıymetli gençlerimize önemli bir mirası bırakmak için hazırlanıyoruz. Biz istiyoruz ki gençlerimiz spordan vazgeçmesin hem fiziksel hem de ruhsal olarakbu sahalarda kendilerine kazandırsınlar.Gençlerimiz; bu önemli projelerimiziuzun soluklu kılma ve hayata geçirme anlayışımızın kaynağıdır.”dedi.

“11 mahallemizdeki 11 semt sahamızda birlikte spor yapacağımız günlere çok az kaldı”

Yaptıkları tüm çalışmaların ilhamını gençlerden aldıklarını dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Gençlerimizin ve halkımızınmutluluğunu gördükçeşevkimiz de azminiz de artıyor.Bu anlamda bugün;ihalesini gerçekleştireceğimizbu önemli projekurduğumuz güçlü altyapı,verdiğimiz destek, sağladığımızfırsatlarla gençlerimizin ve sporu destekleyen tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.Sporu yaymak ve herkesin spor yapabileceği altyapıyı oluşturmak için gayret ediyoruz.İnsan sağlığının önemini daha iyi anladığımız bu dönemde hayata geçirilecek bu yatırımın hayırlı olmasını temenni ediyorum.11 mahallemizdeki 11 semt sahamızda birlikte spor yapacağımız günlere çok az kaldı. Bu hastalığı def eder etmez hep birlikte bu tesislerde spor yapacağız.Keşan’ımıza, gençlerimize, mahallelerimize tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

Daha sonra ihalede 11 firmanın evrakları incelenerek, verdikleri rakamlar açıklandı.

İhalenin komisyon tarafından değerlendirilerek, sonucun önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.