27-28 Kasım tarihlerinde İstiklal Caddesi Trafiğe kapatılacak

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, İstiklal Caddesi’nin 27-28 Kasım 2019 tarihlerinde trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Altay, Keşan Belediyesi’nce İstiklal Caddesi’ nde yapılan düzenlemeler doğrultusunda 27-28 Kasım tarihlerinde caddenin asfaltlanacağını belirterek, “Daha güzel ve yaşanabilir bir Keşan için çalışmalarımız son hızla sürüyor. Bu doğrultuda İstiklal Caddesi’ndeki kaldırım düzenlemelerinin tamamlanmasını ardından 27-28 Kasım tarihlerinde caddede ekiplerimizce asfalt çalışması yapılacağından bu caddeyi trafiğe kapatacağız. Vatandaşlarımızdan da bu iki gün süre ile caddeye araç park etmemelerini de istiyoruz. Caddemize yapılan çalışmalar nedeniyle vatandaşlarımıza verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı da özür diliyoruz” dedi.