300 Adet Çöp Kutusu Monte Edilmeye Başlandı

Keşan Belediyesi tarafından yapılan ihaleyle alınan ve geçtiğimiz günlerde teslim alınan çöp kovalarının montajına 23 Eylül 2019 Pazartesi gününden itibaren başlandı.

Yapılan açıklamada, çöp kutularının Keşan Belediyesi personeli tarafından insan yoğunluğunun olduğu, Hastane Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Önder Caddesi, İnönü Caddesi, İsmail Saraç Caddesi, Paşayiğit Caddesi, Cumhuriyet Meydanı , Tekel Meydanı ve Tayyip Akalın Caddesi ile parklar ve okullara monte edileceği ve bu sayede ilçenin daha temiz kalmasının sağlanmasının amaçlandığı da belirtildi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı da montaj yerinde incelemelerde bulundu.

Helvacıoğlu, “Vatandaşlarımız ellerinde bulunan pet şişeleri, sigara izmaritlerini ve çöplerini çöp kovalarımıza atarak şehrimizin temiz kalmasına katkı sağlayabilirler. “ şeklinde konuştu.