AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin’den Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na Ziyaret

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin, 27 Ağustos 2019 Salı günü Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti.

Bilgin ile birlikte AK Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Başkanı Emin Çınar ve İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut’ta ziyarette yer aldı.

Bilgin ve beraberindekiler, Helvacıoğlu’nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Helvacıoğlu da ziyaret nedeniyle Bilgin ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.