Anneler Günü Yarışmalarında Dereceye Girenler Belli Oldu

Keşan Belediyesi’nce Anneler Günü nedeniyle düzenlenen “En Güzel Şiiri Annen İçin Yaz” , “Bir Mektup İle Annene Sevgini Anlat “ ve “Bir Fotoğraf İle Annene Sevgini Anlat” adlı yarışmalar 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü yapılan jüri değerlendirmeleri ile sonuçlandırıldı ve dereceye giren eserler belli oldu.

Düzenlenen 3 yarışmaya Şiir dalında 92, Mektup dalında 80 ve Fotoğraf dalında da 35 olmak üzere toplam 207 kişi katıldı.

“En Güzel Şiiri Annen İçin Yaz Yarışması”  için Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Erdoğan Demir ve öğretmenler Mustafa Polat Bayram, Onur Balcı, Hakan Taş ve Erkan İsmail Özdemir’den oluşan jüri heyeti  Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda yapılan değerlendirme sonucu yarışmaya gönderilen 92 şiir arasından Şiir yarışmasında dereceye giren şiirleri belirledi.

Dereceye giren öğrenciler ve şiirler şöyle;

EN GÜZEL ŞİİRİ ANNEN İÇİN YAZ YARIŞMASI

1. Hira Nur AKILLI –Raşit Efendi İlkokul 4. Sınıf Öğrencisi “Annem “ adlı şiir

2- Ecrin ŞEN Anafartalar İlkokulu 4.sınıf Öğrencisi “Çiçek Annem” adlı şiir

3. Minel SERÇİLER Abdul Şavur İlkokulu 2.Sını öğrencisi “Canım Annem” adlı şiir

“Bir Mektup İle Annene Sevgini Anlat” yarışması için Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Erdoğan Demir ve öğretmenler Mustafa Polat Bayram, Onur Balcı, Hakan Taş ve Erkan İsmail Özdemir’den oluşan jüri heyeti  Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda yapılan değerlendirme sonucu yarışmaya gönderilen 80 mektup arasından mektup yarışmasında dereceye giren mektupları belirledi.

Dereceye giren öğrenciler ve mektuplar şöyle;

BİR MEKTUP İLE ANNENE SEVGİNİ ANLAT YARIŞMASI

1.Ceyda YILMAZ Batı Kolej Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi-“Anneme” adlı mektup

2. Birgül AYDIN Cumhuriyet Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencisi “Canıma Can Katan Annem” adlı mektup

3. Ecrin BAŞ Aden Koleji Orta Okulu 5.Sınıf Öğrencisi-“Kendimden Bile Sakladığım Annem “ adlı mektup

“Bir Fotoğraf İle Annene Sevgini Anlat” yarışması için  Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Erdoğan Demir ve öğretmenler Sevda Güzel ve Fatma Kocabaş’tan oluşan jüri heyeti  Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda yapılan değerlendirme sonucu yarışmaya gönderilen 35 fotoğraf arasından fotoğraf  yarışmasında dereceye giren fotoğrafları belirledi.

BİR FOTOĞRAF İLE ANNENE SEVGİNİ ANLAT YARIŞMASI

1. Melih ANDAÇ

2. İlayda AYDIN

3.Ece ÜĞDÜL

Yarışmalarda her üç kategoride de dereceye girenlere verilecek ödüllerde şöyle;

1.lere Elektrik Süpürgesi

2.lere Mikser Takımı