Artı Çarşı, Kunduracılar Çarşısı ve Kurtuluş Caddesi’nde 19 Kasım İndirim Günleri Etkinliği Başladı

Artı Çarşı, Kunduracılar Çarşısı ve Kurtuluş Caddesi’nde 19 Kasım İndirim Günleri Etkinliği Başladı

Helvacıoğlu: “İnşallah esnafımızda kazanacak, vatandaşımızda en kısa sürede sağlıklı günlere dönecek”

 

19 Kasım Keşan’ın Kurtuluş Bayramı’na özel 9 yıldır gerçekleştirilmekte olan İndirim Günleri Etkinliği 19 Kasım 2020 Perşembe günü başladı.

Önceki yıllarda sadece Kurtuluş Caddesi’nde gerçekleştirilen indirim günleri etkinliği bu yıl Artı Çarşı ve Kunduracılar Çarşısı’nın dahil olmasıyla birlikte 3 noktada gerçekleştiriliyor.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman etkinliğin düzenlendiği Kunduracılar Çarşısı, Kurtuluş Caddesi ve Artı Çarşı’ya  ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Mustafa Helvacıoğlu: “Keşan’ın 98. Kurtuluş yıl dönümünü kutladığımız Keşan’ın Kurtuluşu’ndan herkese iyi günler diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum. Bugün Odalarımızla, Borsalarımızla, esnafımızla, tüm idarecilerimizle bütün STK’larımızla bir aradayız. 19 Kasım Kurtuluş Bayramı’mızı kutladıktan sonra bugün alışveriş festivali, adı altında bazı özel caddelerimizde indirim kampanyası düzenledik. Bundan sonra da odalarımızla birlikte 25 Aralık’ta tüm Keşan’da yapmak üzere yeni bir çalışma hazırlıyoruz. Bunu ifade ederken şuan Kunduracılar Çarşısı’ndayız. Artı Çarşı ve temelinde başlayan Kurtuluş Caddesi indirimleriyle beraber 150 ‘ye yakın esnafımızın katılmış olduğu indirim noktalarından birindeyiz. İzzet-i İkram ve sokak etkinlikleri 3 noktamızda da var. Müzik noktasında da bir dinleti var. Ama maskeye ,hijyene ve sosyal mesafeye çok dikkat etmeliyiz. İzzet-i İkrama, Artı Çarşı’ya, Kurtuluş Caddesi’ne büyük ilgi var.48 saatlik sürecek bir indirim kampanyası içerisindeyiz. Ben bu vesileyle esnaf kardeşlerimize hem de oda başkanlarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar onların gayretleri ile oluyor. Ekonomi var, kışa giriyoruz, pandemi etkiliyor bu üç olumsuzluğa rağmen biz Keşan olarak bu işi başaracağız, koronayı yeneceğiz. Hepimiz bütün Keşan Türkiye’ye örnek olacağız. İnanın önümüzdeki günlerde Keşan konuşulacak.  Esnafımızda kazanacak vatandaşımızda en kısa sürede sağlıklı günlere dönecek. Bu vesileyle ekonomimizde toparlanacak. Biz Keşan olarak birlik ve beraberliğimizle Trakya’ya hatta Türkiye’ye örnek olacak kadar bir aradayız. Tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyorum.” dedi.

Ardından söz alan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf: “Keşan’ın Kurtuluşu’nun 98. Yılında bayramımızı görkemli bir şekilde kutladık. Sabah törenlerle başlayan kutlama, 9 yıldır Keşan da Kurtuluş Caddesi’nde  başlayan alışveriş günleri etkinliği yeni bir noktada Kunduracılar Çarşısı’nda başlamasının coşkusunu yaşıyoruz. Yaklaşık 150’ye yakın esnaf bu etkinliğe katılım sağladı. 2-31 aralık arasında tüm Keşan’ı kapsayan bir etkinliğin olacağını da buradan duyurmak istiyorum. Gezdiğimiz gördüğümüz kadarıyla esnaflarımızın pandemi kurallarına son derece riayet ettiğini gördük. Güvenli bir alışveriş yapılabilmesi için bütün olanaklarını kullanıyorlar. Bütün vatandaşlarımızdan da bu konuda hassasiyetli olmalarını rica ediyorum. Lütfen alışverişimizi yaparken kurallara uyalım. Etkinliğe katılan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Odalarımızla, Belediyemizle bu işe katkı sağlayan tüm kurumlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Esnaf ile beraber çok mutlu bir gün yaşadıklarını ifade eden Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, indirim günleri etkinliği ile ilgili şunları ifade etti: “Biz Lokantacı Kahveci ve Otelciler olarak bugün esnafımızla beraber çok mutlu bir gün yaşıyoruz. Hep beraber Keşan’ın Kurtuluş Günü’nü kutluyoruz. Keşan’ın Kurtuluş Bayramı tüm halkımıza ve esnaflarımıza hayırlı olsun. Bu vesileyle Keşan bu yılda bir ilki başlatmış oluyor. 48 saatlik bir alışveriş kampanyası gerçekleştiriliyor. Bu kampanya aynı zamanda 25-31 Aralık tarihlerinde de gerçekleştirilecek. Tüm Keşan’a hayırlı olsun.”

Daha sonra konuşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman: “19 Kasım Keşan’ın Kurtuluş Bayramı tüm halkımıza hayırlı olsun. Bugüne denk gelen indirimli günler festivalimiz var. Bundan dolayı kurallara uyarak herkesi alışverişe davet ediyoruz. Hayırlı olsun, herkese iyi günler diliyorum.” dedi.

Helvacıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Kurtuluş İndirim Günleri etkinliğine katılan Artı Çarşı ve Kurtuluş Caddesi’ni de ziyaret etti.

Etkinlik 20 Kasım Cuma günü de  devam edecek.

Haberle ilgili görüntüleri aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/KesanBelTr/videos/820591168700778