At arabacılığı ile geçimini sağlayan vatandaşlarımız için radikal adımlar atıyoruz

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’da faaliyet gösteren at arabacıları ile ilgili bir toplantı düzenledi.

Saat 14.30’da Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan toplantıya Helvacıoğlu’nun yanı sıra  Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ile Keşan Belediye Meclis Üyesi Müslim Çekiç ve at arabacılığı yapan esnaf katıldı.

At arabalarıyla taşımacılık yapan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, daha iyi koşullarda kazanç elde etmeleri konusunda neler yapabilirizi konuştuk.

Vatandaşımızın daha iyi şartlarda çalışabilmelerini sağlayacak hamlelerde bulunacağız.
Yeni garaj ve kıyafet düzenlemeleri ilk adımlarımız olacak.