Bahçeşehir Koleji öğrencileri pet şişeleri topladı tiyatro biletlerini kaptı

Bahçeşehir Koleji’nin çevreye duyarlı öğrencileri; okulda, evde ve çevrede topladıkları pet şişeleri, Keşan Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü Sıfır Atık Projesi kapsamında belediyeye teslim etti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik ve Keşan Belediyesi’nin ambalaj atıkları konusunda yetkili firması olan Orhunlar Kağıt Yetkilisi Orçun Orhun; 4 Ekim 2019 Cuma günü, Bahçeşehir Koleji’ne giderek burada hem öğrencilere çevrenin korunmasına gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür etti hem de Keşan Belediyesi tarafından 28 Ekim 2019’da düzenlenecek tiyatrolar için hediye bilet verdi.

Etkinlikte öğrencilere seslenen Başkan Helvacıoğlu, “Çevre bilincini artırmak ve plastik atıkların geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacıyla farkındalık yaratmak için güzel bir çalışma hazırladık. Öğrencilerimiz plastik atıkların toplanması ve geri dönüşüme kazandırılması konusunda biz büyüklere örnek olacaklar. Sizleri çok seviyoruz. Gösterdiğiniz duyarlılık için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrenciler etkinlikte topladıkları pet şişeleri kendi elleriyle geri dönüşüm sonrası yeniden kullanılması için ambalaj atıkları aracına attı.