Başkan Helvacıoğlu, Kurban Bayramını Kutladı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu , Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Helvacıoğlu , mesajında bayramların birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek için önemli bir araç olduğunu kaydetti.

Toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramların, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günler olduğunu mesajında vurgulayan Başkan Helvacıoğlu , şunları kaydetti: “Bu nedenledir ki bayramlarda, dargınlıklar ve kırgınlıklar unutumalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günlerinde değil yaşantımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Hoşgörü, barış kardeşlik ve esenlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde ve her zaman daim olmasının bireysel ve ulusal sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Hemşehrilerime güzellik, birlik, beraberlik dolu,her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Belediye Şehitleri de Unutmadı

Keşan Belediye Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle 10 Ağustos 2019 Cumartesi günü Asri Mezarlık’ta bulunan Şehitlik’te şehitler için Kuran-ı Kerim okutacak.

Saat 15.00’teki anma törenine tüm Keşanlılara davet edilerek,  katılmak isteyenler için saat 14.45’te Atatürk Parkı önünden araç kaldırılacağı da açıklandı.