Belediye Başkanı Helvacıoğlu, 10 Ocak’ta Keşanlı Gazetecilerle Sinemada Buluştu

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 10 Ocak nedeniyle Keşanlı Gazetecilerle Sinemada Buluştu.

Helvacıoğlu ile birlikte Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ve yaklaşık 30 gazeteci  saat 19.15’te Bendis AVM’de 5 numaralı salonda Pınarhisar’da çekilen ilginç komedi filmi olan  “Kırk Yalan” adlı filmi birlikte izledi.

Film öncesi Keşan Belediyesi Medya İletişim Birimi tarafından hazırlanan Keşanlı merhum gazeteciler ve gazetecilerin fotoğraflarının da yer aldığı ve sonunda Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı içeren film de sürpriz olarak gazetecilere izlettirildi.

Filmde gazetecilerin çeşitli çalışmalarında ve özel yaşamlarındaki kareler de yer aldı.

Kırk Yalan Filmi’nin izlenmesinin ardından gazeteciler üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Taşınabilir Telefon belleği hediye edildi.

Keşanlı gazeteciler kendilerini anlatan film, sinema organizasyonu ve hediye için Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etiler.

Helvacıoğlu’da kendilerinin davetini kırmayarak bu gecede birlikte oldukları için Keşanlı gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak kendilerine teşekkür etti.