Belediye Başkanımız Keşanlı Sanatçımızı Film Galası'nda Yalnız Bırakmadı

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Aslan Parçam” filminin galasına katıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Aslan Parçam” filminin İstanbul’da yapılan galasına katıldı.

25 Aralık 2019 Çarşamba günü Şişli'de bulunan Torun Center'de Cinetech Salonu'nda gerçekleştirilen galaya Keşan Belediyesi Veteriner Hekim Danışmanı Tarık Akan ile birlikte katılan Mustafa Helvacıoğlu, filmin başrolünde oynayan Keşanlı Sanatçı Ergin Kılıkçıer ve filmin diğer oyuncuları  görüşerek, sohbet etti.

Helvacıoğlu, Keşanlı Kılıkçıer'in bu başarısından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Keşanlı arkadaşımızın bu başarısı bizleri çok mutlu etti. Bu filmle ilgili Benis AVM'de film oyuncularının katılacağı bir etkinlik yaparak "Aslan Parçam" ı Keşanlı izleyicilerle de Keşan Belediyesi olarak buluşturmayı düşünüyoruz. Bunu da planlayarak gerçekleştireceğiz" dedi.

Kılıkçıer ve diğer oyuncularda kültüre bu kadar önem veren filkm galasına katılan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, "Keşan'!a da seve seve gelir ve Keşanlı filmseverler ile buluşuruz" şeklinde konuştular.

İstanbul’da ikamet eden Keşanlı ve Şehit Polis Ahmet Can'ın yeğeni  Tezel Gedikli ise filmin oyuncularına Keşanspor atkısı hediye ederek Kılıkçıer'i tebrik etti.

Belediye Başkanı Helvacıoğlu, başarılı bir performans sergileyen film ekibini tebrik etti.

Sitemiz sahibi Alpcan Demir ve Genel Yayın Yönetmeni de galaya katılan isimler arasında idi.

Alpcan Demir ve Erdoğan Demir filmin ardından Ergin Kılıkçıer ve diğer oyuncuları tebrik ederek, filmin iyi bir çıkış yapacağına inandıklarını belirttiler.

Kılıkçıer ve oyuncular da galaya katılan Erdoğan Demir ve Alpcan Demir'e teşekkür ettiler.

BİR İNSAN KARDEŞİ İÇİN EN FAZLA NE YAPABİLİR?

Film; Kalp hastası olan Ali ve fedakar ağabeyi Zeki’nin trajikomik hikayesi’ni trajikomik bir şekilde perdeye taşıdı.

Sezonun en iddialı duygusal komedisi olarak gösterilen“Aslan Parçam”filmin Yapımcılığını Bircan Film’in sahibi Serkan Bircan’ın, yönetmenliğini ise Okan Ege Ergüven’in üstlendiği film, 27 Aralık'ta vizyona girecek.

Filmin Oyuncu kadrosunda Hacı Ali Konuk, Ergin Kılıkçıer, Eyüp Ergüven, Ayçe Abana, Kahraman Sivri, Cihan Palabıyık ve Rukiye Yenigül yer alıyor.

ÖDÜLLÜ YAPIMCI’DAN YILIN EN İDDİALI DUYGUSAL KOMEDİSİ

Sinema sektörüne vermiş olduğu başarılı hizmetler ile 9.Malatya Uluslararası Film Festivali’nde “2019 Sinema Emek Ödülü”ne layık görülen yapımcı  Serkan BİRCAN, Aslan Parçam filmi ile organ bağışı’nın önemine dikkat çekerek farkındalık yaratmak istediklerinin altını çiziyor. 80’ler dizisinde Bekçi Bekir karakterine hayat veren sevilen oyuncu Hacı Ali Konuk ise filmdeki performansı ile duygusallığı zirveye taşıyor.

Senaryosunu filmin yönetmeni Okan Ege Ergüven ile başrol oyuncularından Ergin Kılıkçıer’in birlikte kaleme aldığı “Aslan Parçam”in konusu ise şöyle:

Kalp rahatsızlığı olan genç Ali’nin iyileşebilmesi için mutlak surette ameliyat olması gerekmektedir. Ali’nin fedakar ağabeyi Zeki, kardeşinin ameliyatı için gerekli olan parayı bulabilmek adına her yolu dener. Yakın bir dostunun yardımı ile Antalya’da bulunan bir arsanın satışı üzerinden kazanacakları parayla kardeşini sağlığına kavuşturabilmek için yola çıkarlar. Ancak bu yolculuk sırasında hiç beklemedikleri bir karışıklık ile olaylar arapsaçına döner. Zeki kardeşi için her türlü zorluğu göze alacaktır.

“ASLAN PARÇAM”

YÖNETMEN