Belediye çalışmalarında günün özeti-25.07.2019

BELEDİYE ÇALIŞMALARINDA GÜNÜN ÖZETİ

-Erikli-Yayla Sahillerinde faaliyet gösteren eğlence yerlerinde ses denetimi yaptık.

-Sokak hayvanları geçici bakımevimizde rehabilitasyon, temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdik.

-Dezenfeksiyon ve vektör mücadelesi için ergin karasinek, sivrisinek rezüduel uygulama gerçekleştirdik.

-Kullanılmış pet şişe ve kutuların toplanması için hazırlanan ambalaj kafesleri çarşı merkezine ve park alanlarına bıraktık.

-Şehrin belirli noktalarında karasinek-sivrisinek larvasit ve ergin uygulaması yaptık.

-Lokanta ve evlerden getirilen bitkisel atık yağlar geri dönüşüme verdik.

-Danişment Sahili’nde kadar olan sitelerde ki fosseptik ve rögarlarda ergin sivririsinek, karasinek için ve larva mücadelesi yaptık.

-Yayla Sahili’nde karasinek-sivrisinek larva ve uçkun mücadelesi yaptık.

-Paşayiğit Mahallesi Kocayarma mevkiinde sokak hayvanı barınağında at ahırı yapımına devam ettik.