Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-01.10.2019

- Kırsal turizm yolculuğu kapsamında İzzetiye’li kadınlarımızla Bursa’da çeşitli ziyaret ve gezi programları gerçekleştirdik, bölgemizde yapılabilecekler konusunda istişarelerde bulunduk.
- Paşayiğit Caddesi ve meydan düzenlemesi çalışmaları konusunda hazırlıklar yaptık.
- Keşan merkezde yeni sahipsiz sokak hayvanları mama odaklarımızı yerleştirmeye başladık. Mevcut olan mama ve su odaklarımızın da eksiklerini tamamlayarak bakımı, temizliğini yaptık.
- Cennettepe Mevkiinde meydana gelen yangını ormanlık alana sirayet etmeden söndürdük.
- İsmail Saraç Caddesi’nde çöp kovası montajı gerçekleştirdik.
- Yeni Mahalle, Üsküdar Caddesi’nde asfalt çalışmalarımıza devam ettik.
- Artı Çarşı’da çalışmalarımızı sürdürdük.
- Yayla ve Danişment sahillerinde larvasit ve İnsektisit uygulaması yaptık, ayrıca Keşan'da bulunan yeni sahipsiz sokak hayvanları mama odağının etrafına da İnsektisit uygulaması yaptık.
- Erikli Sahili’nde bulunan havuzlara larvasit ve İnsektisit uygulaması yapıldı.
- Keşan Belediyesi Atatürk Stadı suni çim saha yedek kulübelerini yeniledik.
- Keşan Kaymakamlığı’nda İmar İşleri, AFAD ve itfaiye birimi olarak Keşan acil eylem planları üzerinde çalışma yürüttük.
- Büyük Cami Mahallesi’nde asfalt kırığı serme işlemi yaptık.
- İtfaiye Haftası dolayısıyla Keşan Meslek Yüksekokulu bünyesindeki anaokulu öğrencilerini ziyaret ettik.
- Boztepe Köyü mevkiinde meydana gelen yangına müdahale ederek söndürdük.
- Salı pazarı temizlik faaliyeti yaptık.
- Kaynaklarımızı daha verimli kullanmak için sıfır atık eğitimi gerçekleştirdik.