Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-02.10.2019

- Paşayiğit Caddesi’nde; yol kazıma, kaldırım düzleme ve bordür çalışmalarımıza devam ettik.
- Çifte Yel Değirmeni Sokak’ta yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımızı sürdürdük.
- Doktor Ali İhsan Çuhacı Caddesi ve Enseray Cami önünde asfalt kırığı çalışmamızı tamamladık.
- Kumdere Kuyularından gelen suyun bulunduğu Su Parkı’mızda son düzenleme çalışmalarımızı yaptık.
- Keşan’a yakışan bir kamyon garajı oluşturmak için yerinde incelemelerde bulunduk.
- Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretimize geldi, şehrimizin kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde bulunduk.
- Keşan’ın önemli dinamiği Keşan TSO Kadın Girişimcilerimizin olağan toplantısına katıldık.
- Keşan ekonomisinde her geçen gün daha da mühim olan Dış Ticaret konusunda eğitim alan kursiyerlerimizi ziyaret ettik.
- Sahipsiz sokak hayvanları barınağımızda boya, bakım ve temizlik faaliyeti gerçekleştirdik.
- Erikli’de meydana gelen su arızlarına müdahale ettik.
- Eski hastane arkasında yer alan park alanında mıntıka temizliği yaptık.
- Anafartalar İlkokulu önünde mıntıka temizliği yaptık.

- PTT personeline yangın önleme ve söndürme eğitimi verdik.

- Çarşamba pazarında temizlik çalışması yürüttük ve esnafımıza kendi atıklarını daha düzenli toplamaları konusunda uyarılarda bulunduk.
- Gönül belediyeciliği kapsamında 2 çocuğumuzun doğum günlerinde yanlarında olduk.