Belediye faaliyetlerinde günün özeti - 02 Temmuz 2020

- Akllı Keşan İzleme Merkezimizle Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksimizi ve belediyemize ait tüm tesislerimizi 222 kameramızla güvenlik açısından izlediğimizi aktardığımız açıklamanızı gerçekleştirdik.
- S.S. 25 No’lu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifimizi ziyaret ettik; Kooperatif Başkanımız Ertan Erkan ve üyelerimizle, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verilmesi amacıyla yapılabilecekler konusunda görüşmelerde bulunduk.
- Kısa bir süre önce genel kurullarını gerçekleştiren ve ilçemizin en önemli gıda ihtiyacı olan ekmeği üreten fırıncılarımızın derneği olan Keşan Fırıncılar Derneği’mizin yeni yönetimini belediyemizde ağırladık.
- 10 yıldır yatağa bağlı Mukaddes Erkanlı teyzemizin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladık.
- Orhaniye Köyü'nde yuvadan düşen leylek yavrularını Doğa Koruma ve Milli Parklara teslim ettik.
- Önder Gazetesi'nin 59 yıllık arşivini tarih sırasına göre ayırmaya başladık.
- Gökçetepe ve Sazlıdere sahiline larva mücadelesi, kamp alanına ergin uçkun mücadelesi için biosidal uygulama yaptık.
- Yayla Sahili Liman yakınındaki talaş temizleme faaliyetleri devam ettik.
- Keşan Belediyesi Sahipsiz sokak hayvanları barınağında kısırlaştırma, tedavi, parazit tedavisi, aşı, işaretleme, chip uygulaması yaptık, yapılan rehabilitasyon işlemlerini kayıt altına alınarak HAYBİS sistemine işledik.
- Erikli Sahili'nde temizlik ve sulama çalışmalarına devam ettik.
- Büyük Cami Mah. Defne Sokak'ta adres tabela çalışmasına devam ettik.
- Yukarı Zaferiye Mahallesi, Aşağı Zaferiye mahallesi, İspat Cami Mahallesi, Büyük camii Mahallesi, hal binası, terminal, otogar, Efes Ticaret Merkezi, özel hastanenin çöp bidonlarına ergin uçkun mücadelesi için biosidal uygulama yaptık.
- Yeniceçiftlik köyü Mercan çiftliği arazisinde meydana gelen anız ve balya makinası yangınına müdahale ettik.-  Hoşgeldin Bebek Projesi kapsamında 3 ailemizi ziyaret ettik.