Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti -06.08.2019

- Eski İtfaiye Binası bahçesinde kurduğumuz sosyal hizmet çadırımızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık.

- Keşan Belediyesi Mezbaha İşletmesi’ne ulaşım sağlayan yolda temizlik çalışması yaptık.

- Erikli Sahili festival alanı, Mecidiye Sahili’nde ergin-uçkun karasinek ve sivrisinek mücadelesini araçüstü mist blower cihazı ile gerçekleştirdik.

- Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi’nin verdiği hizmetlerin Keşan Belediyesi’ne devir işlemine başladık.

- İzzetiye Mahallesi’nde ahır, ağıl ve çöp konteynerlerinde karasinek ilaçlaması yaptık.

- Kıbrıs Gazimizin evinde bayram temizliği gerçekleştirdik.

- Tepe Mezarlık etrafı, Keşan Küçük Sanayi Sitesi alt yolu, Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali, Çamlıkent yakınlarında mıntıka temizliği yaptık.

- 19 Kasım Caddesi üzerinde asfalt çalışmasını sürdürdük.

- Zati Yörüker Caddesi üzerinde dönel kavşak çalışmasına başladık.