Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-06.12.2019

- Kazasız Kul Olmaz isimli tiyatro oyunumuzu sahneledik.

- Muammer Aksoy Caddesi’nde beton yol ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ettik.

- Cam atıkları kampanyamızda atıklarını biriktiren vatandaşa deterjanlarını teslim ettik.

- Büyük Cami Mahallesi Ova Sokak üzerinde bulunan metruk yapıların yıkımlarını gerçekleştirdik.

- Sportif Kurslarımızı katılımlar artarak sürdürdük.

- İspat Cami Mahallesi’nde bir işyerinde meydana gelen yangını büyümeden söndürdük.

- İşyerlerinde kullanılmayan elektronik eşyaları geri dönüşüme gönderilmek üzere teslim aldık.

- Bölgesel sıfır atık istişare seminerine katılım sağladık.

- Hafta sonu oynanacak futbol müsabakalarına hazırlıklarda bulunduk.

- Cevizlik Deresi’nde DSİ 114. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz dere ıslah çalışmasına devam ettik.

- Keşan genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdük.

- Yekta Baydar Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan bozuk yerlerin onarım çalışmalarını gerçekleştirdik.

- Şehrimizin çeşitli noktalarında bitki budamaları ve bitkilerin şekillendirmeleri yaptık.

- İlçemiz genelinde soğuk asfalt ile yama çalışmalarına devam ettik.