Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-07.02.2020

- Havsa Belediye Başkanımız Aydın Balkan ile Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, okulumuzla işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında bilgi verdik.

- İstiklal Caddemizdeki eski hapishane yanında peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ettik.

- Erikli sahili su isale hattı yenileme çalışmalarını sürdürdük.

- Kent müzesi yaşam yerlerinin bürolarını hazırladık.

- Türk sanat müziği korusu çalışmalarına devam ettik.

- Keşan Belediyesi halk oyunları dans grubu çalışmalarını sürdürdük.

- Haldun Taner Parkımızda ağaç budamasına devam ettik.

- Büyük Cami Mahallesi Şehit Hamdi Sokak’ta bulunan metruk yapıda güvenlik amaçlı örülen duvarı onardık.

- Peyzaj alanlarımızın bakım ve onarımlarını yaptık.

- Zanaatkarlar Sanayi Sitemizde soğuk asfalt ile yama çalışması gerçekleştirdik.

- Şehir içi altyapı çalışmalarına devam ettik.

- Edirne Belediyesi Mezarlıklar Birimine ziyaret ederek, Birim Sorumlusu Hakan Bey ile görüştük.

- Erikli ve Yayla sahillerindeki mama odaklarımıza mama takviyesi yaptık.

- Yeni Mahalledeki yüksekokullar etrafına fare ve kemirgenler için rodentisit uygulaması gerçekleştirdik.

- Hafta sonu oynanacak olan futbol müsabakaları için hazırlıklarımızı tamamladık.

- Belediye binamızda onarım ve boya çalışmaları yaptık.