Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-07.08.2019

- Keşan’ımızın cadde ve sokaklarında süpürge aracı ile temizlik faaliyetlerinde bulunduk.

- Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde metruk bina incelemeleri gerçekleştirdik.

- Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz, engelli vatandaşlarımızın evlerinde bayram temizliği yaptık, kuaför ve berber isteği olan vatandaşlarımızın bu anlamdaki isteklerini yerine getirdik.

- İtfaiye Müdürlüğümüz olaylara daha aktif ve etkili müdahalelerde bulunması güne Spor Koordinatörümüz eşliğinde sportif faaliyetlerle başladı.

- Keşan Belediyesi Sahipsiz Sokak hayvanları Barınağı’nda; rehabilitasyon çalışmaları, temizlik ve dezenfeksiyon yaptık.

- Veteriner Hizmetleri Müdürlüğümüz vatandaşların talebi üzerine yaralı kediyi alarak tedavisini gerçekleştirdi.
- Keşan Belediyesi Atatürk Stadı, Belediye Semt sahaları, denizlerimizdeki tesislerimizde temizlik, bakım çalışmaları gerçekleştirdik.

- İtfaiye Müdürlüğümüz kipa yanında ot yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.

- İsmet İnönü Caddesi, Park Sokak ve Kunduracılar Caddesinde tamir çalışmaları gerçekleştirdik.

- 550 adet ömrünü tamamlamış lastiği geri dönüşüme gönderdik.

- Şehir içi cadde ve sokaklarda kepçe ve kamyonla yapılan hafriyat vb. malzemelerin toplatılmasına devam ettik.

- Muammer Aksoy Caddesi, Yeni Mahalle ve BELKOOP ve Bilal Ergeç Parkı’nda temizlik faaliyeti gerçekleştirdik.

- 700 Evler TOKi’de kanalizasyon muayene bacası yükseltme çalışması yaptık.

- İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ile koku şikayeti olan grafik atölyesinde denetim yaptık.

- Efes Ticaret Merkezi, Özel Hastane, Çamlıket DSİ blokları, İspat Cami Mah., Aşağı Zaferiye Mah., Muammer Aksoy Cad., Kurtuluş Cad., kipa alışveriş merkezi etrafı çöp bidonları, konteynerlerde karasinek için ergin, uçkun mücadelesi yaptık.

- Erikli Sahili’nde ergin karasinek için ilaçlama uygulaması yaptık.

- Geçen hafta misafir ettiğimiz Yenikarpuzlu Belediyesi futbol kursiyerlerine, bu hafta Keşan Belediyesi olarak biz konuk olduk.