Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-08.08.2019

- Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz, engelli vatandaşlarımızın evlerinde bayram temizliği yaptık, kuaför ve berber isteği olan vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ettik.

- Süleymanpaşa Belediyesi, Hayrabolu Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve Yenimuhacir Belediyesi işbirliğinde düzenlediğimiz temizlik seferberliğine başladık.

- Trakya Müzik Festivali sonrasında temizlik çalışmalarını tamamladık.

- Bilal Ergeç Parkımızın açılışını gerçekleştirdik.

- Metruk bina yıkımlarına devam ettik.

- 19 Kasım Caddesi’nde asfalt çalışmasını sürdürdük.

- Şehrin çeşitli noktalarında çöp konteynerlerinde larvasit ve karasinek uçkun mücadelesi yaptık.

- TOKİ 700 Evler Sosyal Konutlarında meydana gelen ot yangınını büyümeden söndürdük.

- Erikli Çay Bahçesi, Feyzullah Aktan Parkı, Yayla Sahili Pazaryeri, Atatürk Parkı ve Engelliler Parkı’na ambalaj kafesleri bıraktık.

- Yayla ve Danişment sahilinde çöp konteynerlerinde ergin karasinek ve sivrisinek uçkun, sivrisinek üreme alanlarına larva mücadelesi yaptık.

- Cumhuriyet Mahallesi’nde çöp konteynerinde ve yeşil alanlarda rezidüel larvasit ile karasinek sivrisinek uçkun uygulaması gerçekleştirdik.

- Keşan Şehirlerarası Otobüs Termali’nde bakım ve onarım çalışmalarına başladık.

- 2 araç ile İzzetiye Mahallesi ve Keşan Devlet Hastanesi yakın araç üstü ULV mistblover çalışması, ergin sivrisinek mücadelesi yaptık.