Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-09.10.2019

- Muammer Aksoy Caddesi’nde içme suyu hattında 1974 yılından kalan asbest borunun PVC boru ile değiştirilmesi işine başladık.

- İhtiyaç sahibi vatandaşımızın evinde temizlik yaptık.

- Atık Su Arıtma Tesisimizde çökeltme tankları çıkış savakları temizledik, köpük odası çamurun parçalanması, sulandırılması ve pompada tıkanıklığın önüne geçebilmek adına tazyikli suyla yıkadık, dekantorun çamur çıkış panelleri onarılıp yeniledik, çamur çekme işlemine başladık.

- Zahireciler Sitesi’nde elektrik kontağından kaynaklanan yangını büyümeden önlendik.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda rehabilitasyon çalışmaları çalışmalarını yapıldı.

- Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde bodrumlar, zemin katlar ve mezbaha işletmesi etrafında sivrisinek üreme alanlarında, sivrisinek-karasinek mücadelesinde larvasit ve insektisit biyosidal uygulama yaptık.

- İlçemizin çeşitli noktalarında temizlik çalışmasında bulunduk.

- Erikli Sahili Yalı Caddesi’ndeki su patlağını tamir ettik.