Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-09.12.2019

- Keşan’ımıza kendi ve anne-babası adına 2 eğitim kurumu kazandıran Dr. Ali İhsan Çuhacı`yı saygı ile adının yaşatıldığı okulda andık.
- Keşan Belediyesi temalı park kazandırma çalışmalarımıza devam ettik, Çocuk Parkımızı ziyaret ettik, eksikliklerini gördük.
- 6 farklı ülkeden 38 genci; göçmen, mülteci, nefret söylemi konusunda farkındalık yaratmak adına “Humanisation” projesi kapsamında misafir ettik.
- Eğitim-Bir-Sen Keşan İlçe Temsilciliği yönetimini misafir ettik.
Eğitim belediyeciliği noktasında hedeflerimiz ve çalışmalarımızla ilgili verimli bir sohbet gerçekleştirdik.
- “Keşan’ın hafızası” niteliğindeki Önder Gazetemizin arşivi ve ekipmanlarını Keşan Kent Müzesi’nde sergilemek ve Keşan’ın geçmişine ışık tutmak için görüşmelerimizi sürdürdük
- Anadolu Ajansı yılın fotoğraf oylamasında Edirne AA ekibi tarafından çekilen, “Batırılan Uçak” fotoğrafından yana oyumuzu kullandık.
- Muammer Aksoy Caddemizde orta refüj yapım çalışmalarına başladık.
- Asri Mezarlık'ta düzenleme çalışmalarımıza devam ettik.
- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak hayvanlarının rehabilitasyonlarına devam ettik.
- Kaza dairelerinde denetimler gerçekleştirdik, uygunsuz kömür ve yakma tekniği tespitinde cezai işlem uyguluyoruz.
- Evlerde biriktirilen ambalaj atıklarını toplamaya devam ettik.
- Cam atıkları geri dönüşüme kazandırma kampanyamızda 20 adet cam atığı toplayan vatandaşlarımıza deterjan ödüllerini teslim etmeyi sürdürdük.
- Asri Mezarlık'taki su hattini yeni plana gore koordinatlandırdık. Yeni açacağımız alanda toplamda 6 çeşme yeri planlanmış olup su sıkıntımızı çözmüş olacağız.
- Erikli Sahili için ilave su arama çalışmalarına başladık.
- İlçemiz genelinde Kaymakamlığımızın belirlediği metruk yapıların yıkımlarını gerçekleştirdik.
- Keşan otogarında bulunan mescidin boyamasını tamamladık.
- İlçemiz genelinde ağaç budama çalışmalarına devam ettik.
- Zati Yörüker Caddesi ve Leylak Sokak kesişiminde bulunan yağmur ızgarasının tamiratını yaptık.