Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-10.10.2019

- Keşan okuyor, hep birlikte okuyoruz kampanyasına destek verdik.

- Çifte yel değirmeni sokakta asfaltlama çalışmamız tamamlanmıştır.

- Sosyal belediyecilik kapsamında okul tıraşı uygulamamıza başladık.

- Arı Maya teması ile düzenlediğimiz Anafartalar Parkı’nda düzenleme çalışmalarına devam ettik.

- Merkez Anaokulu yolundaki asfalt çalışması tamamladık.

- Keşan Belediyesi Erikli mücavir alanlarında Bey köyden gelen tuz gölüne dökülen derenin ıslah çalışması yapılarak, suyun akışkanlığı sağladık, sel ve su taşkınlıklarını önledik, vektör mücadelesinde sivrisinek üreme alanları suyun akışkanlığı sağlanarak fiziksel mücadele yapılmasını sağladık.

- Keşan Belediyesi Devle Su işler 114.Şube Müdürlüğü ile yapılan Koru Mevkii’ndeki derenin Erikli Sahili’nde tuz gölü bağlantısının dere ıslah çalışması başladık.

- Mama odaklarını kontrol ederek, mama takviyesi yaptık ve mama odaklarına konulan yemek artıkları ve yemek kaplarını temizledik.

- Çarşamba günleri semt pazarının kurulduğu alanı süpürdük, çeşitli bölgelerde mıntıka temizliği yaptık ve çöp kovaları montajına devam ettik.

- Hafta sonu oynanacak futbol müsabakalarına hazırlık yaptık.

- Mehmet Gemici Cennet Bahçesi arkasında bulunan sulak alanlarda larvasit (karasinek ve sivrisinek) biyosidal uygulaması yaptık.

- Yukarı Zaferiye Mahallesinde bulunan bodrumlar, kuyular, rögarlarda, sivrisinek üreme alanlarında larvasit uygulaması yaptık, ergin ve uçkun mücadelesi için insektisit kullandık.