Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-10.12.2019

- Salı Pazarımızın kurulacağı TMO ofislerinin bulunduğu alanda çalışmalara devam ettik.

- Keşan Devlet Hastanesi Acil Servis önünün asfaltlanmasına başladık.

- Paşayiğit Caddemizde Halk Ekmek Fırını önünde bulunan meydana koyduğumuz yel değirmenimizin montaj işlemlerini tamamladık.

- 320 adet cam şişesini getiren vatandaşa 16 adet deterjanı teslim ettik.

- Semt sahasının yanında bulunan refüjde peyzaj düzenleme çalışmalarına başladık.

- İthal ve yerli kömürlerden numune alımını sürdürdük.

- Necati İşcan Caddesi üzerinde bulunan bina yıkımında toz kalkmasını önlemek amacıyla destek verdik.

- Muammer Aksoy Caddesi’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmasına su ihtiyacına destek olduk.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik.

- Cevizlik Deresinde DSİ 114. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz dere ıslah çalışmasına sürdürdük.

- Paşayiğit Mahallesi Kocayarma mevkiinde bulunan ve inşası devam eden Sahipsiz Sokak Hayvanları barınağında doğal yaşam yerleri için temizlik ve budama işlemlerine devam ettik.

- İhtiyaç olan yerlere kül bidonu dağıtımı yaptık.

- İlçemiz genelinde budama çalışmalarını sürdürdük.