Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-11.10.2019

- Terfi 3 İstasyonumuz yanında hazırladığımız ve Kumdere suyunun aktığı Su Parkımızı faaliyete geçirdik.

- Çifte Yel Değirmeni Sokak üzerindeki asfalt ve kaldırım çalışmasını tamamlayarak yeniden trafiğe açtık.

- Paşayiğit Caddesi üzerindeki düzenleme çalışmalarına devam ettik.

- Muammer Aksoy caddesinde kanalizasyon hatlarımızda rahatlatma çalışmalarımızı sürdürdüydük.

- İlçemiz genelinde kaldırımlarda onarım çalışması yaptık.

- 700 Evler TOKİ Sosyal Konutları arkasında ormanlık alanda meydana gelen yangını büyümeden söndürdük.

- Boynuna ip dolanan yavru kediyi kurtardık.

- İlçemiz genelinde yağmurlardan dolayı oluşan çukurlarda yama çalışması yaptık.

- Millet Caddesi ve Üsküdar Caddesinde asfalt çalışması gerçekleştirdik.

- Hayvan Sevgisini aşılamak amacıyla; Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nı ziyaret eden Özel Nevzat Kahraman İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerini misafir ettik.

- Hastane Caddesi’nde oluşan kanalizasyon arızasına müdahale ettik.

- Yeni Mahalle, Aşağı Zaferiye Mahallesi ve Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde çöp konteynerlerinde sivrisinek ve karasinek mücadelesinde larvasit ve insektisit kullandık.

- Devlet Su İşleri 114.Şube Müdürlüğümüz ile birliğinde Erikli Sahili’nde dere ıslah çalışmaları yaptık.

- İlçemizin bazı noktalarında oluşan su arızasına müdahale ettik.

- Erikli Sahili’nde meydana gelen su patlağının tamirini gerçekleştirdik.

- 700 Evler TOKİ Sosyal Konutları’nda, kullanımdan kaynaklanan kanalizasyon arızasına kanal açma ve temizleme kombine aracı ile müdahale ettik.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda sokak hayvanlarına yönelik rehabilitasyon çalışmalarına devam ettik.

- Erikli Sahili’nde inşaat artıkları ve dal-budak temizliği faaliyetinde bulunduk.