Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-11.12.2019

- Salı pazarımızın taşınacağı TMO depolarında şap atma çalışması tamamladık.

- Hafriyat alanında düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdik.

- Katı yakıt kullanımına devam eden binalarda kazan denetimlerini gerçekleştirdik.

- Kazan dairelerinde tespit edilen uygunsuz kömürler toplattık.

- Muammer Aksoy Caddemizde refüj yapımını sürdürdük.

- Semt sahasının yanında bulunan refüjün peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürdük.

- Çıkan yangında evinin çatısı zarar gören vatandaşımızın mağduriyetini gidermek adına çatı tamiratına başladık.

- Hafta sonu Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde kurulacak İzzeti İkram Pazarı ve Tiyatro ve Konferans Salonu’nda gerçekleşecek şeb-i arus etkinliğimizle ilgili afişleri astık.

- Keşan Devlet Hastanesi’nde asfalt çalışmasına devam ettik.

- Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin topladığı 100 adet cam şişeye karşılık 5 adet deterjan ödülü teslim ettik.

- Yeni Mescit Mahallesi’nde meydana gelen yangına müdahale ederek, büyümeden söndürdük.

- Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ankara’da düzenlediği “Akıllı Şehirler ve Belediyeler” bilgilendirme toplantısına katılım sağladık.

-  Erikli Sahili Yalı Caddesi’nde temizlik çalışması yaptık.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik.

- Kurumlarda ve evlerde biriktirilen ambalaj atıklarını topladık.

- Kül bidonu dağıtımlarına devam ettik.

- Keşan genelinde temizlik çalışması gerçekleştirdik.

- Uzunköprü Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüze ziyarette bulunduk.

- Çarşamba Pazarında temizlik çalışması yaptık.

- Çarşı merkezde süs eriklerine bakım ve şekillendirme çalışmalarına devam ettik.