Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-12.08.2019

- Mustafa Fehmi Kubilay Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başladık.

- Artı Çarşı Projemizin yapım çalışmalarına devam ettik.

- Yeni Mahalle, Atatürk Parkı ve etrafı, Hastane Caddesi, Çukurçeşme Sokak renkli merdivenler ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdik.

- Park ve bahçeler ile çöp konteynerlerinde kene, pire, karasinek ve sivrisinek mücadelesi kapsamında larvasit, İnsektisit ve uçkun uygulaması yaptık.

- 78 adet 3 bin 850 kg ömrünü tamamlamış lastiği, evlerde biriktirilen dergi, gazete ve defterleri geri dönüşüme kazandırdık.

- Ambalaj atıklarının diğer atıklardan ayrı toplanması amacıyla kahvelere, bürolara, eczanelere, sağlık ocaklarına iç mekan kutuları bıraktık.

- Mecidiye Sahili’ndeki kazanları ilçe merkezimize getirdik.

- Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden yardım alan evde bakım, engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi vatandaşları Müdürlük personelleri ile birlikte evlerinde ziyaret ettik.

- Spor kurslarımız haricinde gençlerimizin tesislerimizde daha fazla zaman geçirmelerini imkan sağladık.