Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-12.12.2019

- İstiklal Caddesi ve Paşayiğit Caddesi üzerinde bankların montajını gerçekleştirdik

- Keşan Atatürk Stadımızda yapılacak olan yenileme çalışmaları için ölçümlere başladık.

- Anafartalar İlkokulunda toplanan 1080 adet cam şişeyi teslim ettik, 54 adet deterjan ödülü teslim ettik.
- Keşan Devlet Hastanemizde asfalt çalışmasını tamamladık.

- Kazan denetimlerine devam ederek, uygunsuz kömürleri toplattık, kazan yakma tekniklerine uymayanlara ve ilçemizde satış izni olmadan sevkiyat yapan kömür firmalarına cezai işlem uyguladık.

- Muammer Aksoy Caddemizde refüj çalışmalarına devam ettik.

- Semt sahasının yanında bulunan alanda peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ettik.

- Yeşilköy’de bir konutta meydana gelen yangını söndürdük.

- Paşayiğit Mahallesi Kocayarma Mevkiinde bulunan ve inşası devam eden Sahipsiz Sokak Hayvanları barınağında 20 günden bu yana devam eden temizlik ve budama çalışmalarını tamamladık, doğal yaşam yerlerine kulübeler için yer ayırdık.

- İtfaiye Müdürlüğü personelimizle Şarköy itfaiye istasyonunu ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk.

- Çıkan yangında evinin çatısı zarar gören vatandaşımızın mağduriyetini giderdik, çatı tamiratını tamamladık.

- Keşan Lisesi bahçesinde oluşan çukurları kapattık.

- Yel değirmenimizin etrafında bulunan kaldırımların düzenleme çalışmasını tamamladık.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik.

- İlçemiz genelinde yama çalışmalarını sürdürdük.

- İlçemiz genelinde temizlik çalışmalarına devam ettik.

- Karanlıkdere mevkiinde ağaç dikimleri için çukurlarını açtık.