Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-13.12.2019

- Kütüphaneler Genel Müdürü Hamdi Turşucu’yu ziyaret ettik.

- Belediyemizde bulunan ve 96 işçimizi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin 3.sünü komisyon huzurunda Genel İş Sendikası temsilcileri ile sürdürdük.

- Gökçetepe, Mahmutköy, Yeşilköy,Kızkapan ve Danişment Köyü muhtarlarımız, Atatürk Büstlerini teslim ettik.

- Keşanlı merhum hayırsever ve Abdul Şavur İlkokulu'nu yaptıran Abdul Şavur'un vefatının 33.yıldönümde andık.

- Best Baby Photography Stüdyosu'nun açılışına katıldık.

- Kazan denetimlerini sürdürdük.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik.

- Keşan geneli hafriyat ve kömür cürufu temizliği çalışmasında bulunduk.

- 15 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleşecek Şeb-i Arus etkinliğine vatandaşlarımızı davet ettik.

- Hafta sonu oynanacak U-14 ligi kupa maçı hazırlıklarını gerçekleştirdik.

- TOKİ 700 Evler Sosyal Konutları’nda temizlik çalışması yaptık.

- Paşayiğit Caddesi çöp kovası montajı yaptık.

- Akıllı Şehirler Yarışmasına 2 proje ile başvurumuzu yaptık, görsellerimizi ve başvuru evraklarımızın hazırlığını gerçekleştirdik.