Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-16.09.2019

- Muammer Aksoy Caddesi’nde beton asfalt çalışmalarına başladık .

- Artı Çarşı Projemizin yapım çalışmalarına devam ettik.

- Asfalt çalışmalarına devam ettik.

- Edirne Valimiz Ekrem Canalp ile bir araya geldik.

- Erikli ve Yayla Sahillerimizde temizlik seferberliği etkinliğimizi gerçekleştirdik.

- Yeni Mahalle’de kaldırımlardaki otları temizledik.

- Toplu sünnet şölenemiz öncesinde çocuklarımızı sünnet ettirdik.

- TOKİ 700 Evler Sosyal Konutları yakınlarında meydana gelen yangına müdahale ettik.

- Devlet Hastanemizdeki hastalarımıza geçmiş olsun diledik.

- Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda çocuklarımızla buluştuk.

- Kademe personellerimizce kendi imkanlarımızla üretmiş olduğumuz engelli bankının prototipi tamamladık. Montaj çalışmalarına devam ediyoruz.

- İspatcami Mahallesi’nde vektör, sivrisinek, karasinek mücadelesi yaptık. Ergin uçkun sivrisinek ve karasinek, kene, pire mücadelesi için insektisit kullandık.

- Bazı binalar ve kuyularda insektisit, rodentisit, larvasit ve uçkun uygulaması yaptık.

- Sardos Veteranlar-Tekirdağ Veteranlar maçıyla start alan veteranlar liginde Atatürk Stadında ev sahipliği yaptık.

- Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte birlikte servis araçları ve öğrenci servisleri denetim yaptık.