Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-16.10.2019

- Ziyaretimize gelen Uzunköprü TSO Yönetim Kuruluna daha güzel, hayalimizdeki Keşan’ı anlattık.
- Beykoz Belediyesi Meclis Üyemiz Kadir Çakıroğlu’nu makamımızda misafir ettik.
- Keşan TSO Kadın Girişimciler Komitemiz ziyaretimize geldi, Komite Başkanımız Emine Günay ve Komite üyelerimizle hazırlayacağımız ortak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk.
- Oryantasyon programı kapsamında Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldik.
- Raşit Efendi İlkokulu idaresi ve okul aile birliği yönetimi okulumuza verdiğimiz desteklerden ötürü adımıza Gaziantep Sinan Hatıra Ormanı 3 adet fidan bağışında bulundu.
- 200 tonluk kömür alımı ihalemizi gerçekleştirdik.
- Mesai öncesi Birim amirlerimiz ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik

- Günün ilk saatlerinde İnsan Kaynakları toplantımızı gerçekleştirdik.
- Muammer Aksoy Caddesi’nde beton asfalt yapımı öncesinde altyapı çalışmalarımıza devam ettik.
- Okul tıraşlarına devam ettik.
- İspat Cami Mahallesi’nde ilgili Tarım Kredi Kooperatifi önünde su vanamızın tamiratını yaptık.
- Erikli'de çöp, dal, inşaat artıkları temizliği gerçekleştirdik.
- Cami ve kamu kurumlarına çöp kovası montajımızı sürdürdük.
-  Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde sokak hayvanlarının rehabilitasyonlarına devam ettik.
- Paşayiğit Caddesi kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarımıza devam ettik.
- Yayla Sahili Arıtma tesislerimizde bakım ve onarım çalışmalarımıza sürdürdük.
- Karanlıkdere TOKİ-Sarıkız Konakları, Devlet Hastanesi Yolu, Belkoop’ta mıntıka temizliği gerçekleştirdik.
- Sahipsiz Sokak Hayvanlarımız için; Erikli Sahilinde belirlenen noktalara hayvan suluğu ve mama odağı montajları gerçekleştirdik.
- DSİ 114. Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa Dere ıslah çalışmalarımıza devam ettik.
- Yenimescit Mahallemizde larvasit ve karasinek mücadelemizi sürdürdük.
- Kunduracılar Çarşısı alt yapı çalışmaları kapsamında yağmur suyu hattı için esnafımızla fikir alışverişinde bulunduk.
- 16 Ekim "Dünya Afet ve Azaltma Günü" dolayısıyla Keşan İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ve Aden Kolejinde İtfaiye Müdürlüğümüz yangın tatbikatları gerçekleştirdik.
- Salı pazarının kurulduğu alanda asfaltlama öncesi su hattı yenilemeleri gerçekleştirdik.
- Şehrimizin çeşitli yerlerinde su ve kanalizasyon arızalarına müdahale ettik.
- Doğal gaz çalışmasında oluşan su ve kanalizasyon arızasına müdahale ettik.