Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-16.12.2019

- Yel Değirmenimizin etrafında bulunan alanın çimlerinin serilmesi işlemini tamamladık.
- Salı pazarımızın taşınacağı ofislerde boyama çalışmalarına başladık.
- Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda okullar arası mūsabakalar ev sahipliğimizde başladı.
- Türkiye Belediyeler Birliği tarafından verilen sertifikalı "binaların yangından korunması hakkında yönetmelik" uzaktan eğitimine katıldık.
- Cevizlik Deresinde DSİ 114. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz dere ıslah çalışmasına devam ettik.
- İlçe genelinde satışı yapılan yerli kömürlerden numune aldık. Uygunsuz çuvallarda sevkiyatı yapılan kömürler toplatılıp yerine uygun kriterlerdeki çuvallarla değiştiriliyor.
- Kazan dairelerinde denetimlerimize devam ettik. Orman İşletme Müdürlüğünde ateşçilere uygulamalı olarak kazan yakma teknikleri gösterdik.
- Kız öğrenci yurdu arkasında çıkan yangını söndürdük.
- Paşayiğit Mahallesi Kocayarma Mevkii'nde bulunan ve inşaası devam eden Sahipsiz Sokak Hayvanları Barınağımızda doğal yaşam yerleri için temizleme, budama işlemlerine devam ettik. Temizlenen bu alanlara köpek kulübeleri yerleştirilecek, doğal yaşam alanları oluşturulacak.
- İlçemiz genelinde asfalt yama çalışmalarına devam ettik.
- Keşan genelinde temizlik çalışmalarımızı sürdürdük.
- İlçe genelinde kaldırım onarım çalışmalarımıza devam ettik.
- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam edildi. Kısırlaştırma (kuduz aşısı,iç ve dış parazit,mikrocip,kulak küpesi) yapıldı.