Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-17.09.2019

- Yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla okul önlerinde çocuklarımızı yaya geçitlerinde karşıdan karşıya geçirdik.

- 10 bin aşureyi ikram ettik, gönülleri tatlandırdık.

- Aşağı Zaferiye Mahallesi Saraylı Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladık.

- Gazi ve şehit ailelerimize aşure ikram ettik.

- İzzetiye Mahallesi’nde meydana gelen ot yangınına müdahale ettik.

- Keşan Devlet Hastanesi eski hizmet binası önünden başlayarak, Keşan Adliye Sarayı’na kadar asfalt yaptığımız yolumuzda çizgi çalışmalarını tamamladık

- Cennet bahçesi çim biçme çalışması gerçekleştirdik.

- Kumdere çeşmelerinin yapım çalışmalarına devam ettik.

- Çeşitli bölgelerde dal budak hafriyat temizliği yaptık.

- Yeni Mahalle’de mıntıka temizliği gerçekleştirdik.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda rehabilitasyon (cerrahi kısırlaştırma, tedavi, iç ve dış parazit, aşı, işaretleme, mikrochip, kulak küpesi) çalışmalarını sürdürdük.

- Paşayiğit Mahallesi’nde hayvan ahırları, gübrelikler, çöp bidonları, konteynerlerde karasinek için larvasit ve uçkun mücadelesi yaptık.

- Keşan 700 evler TOKİ konutları arkasındaki dere, itfaiyenin arkasına kadar olan bölge, Yeni Mahalle’de larvasit, İnsektisit ve uçkun uygulaması gerçekleştirdik.

- Asfalt ve çizgi çalışması yapılan caddeleri süpürge aracıyla süpürdük.