Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-17.12.2019

- Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp’i ziyaret ederek Keşan’ımızın 2020 projelerini anlattık ve yeni işbirlikleri için görüşmelerimizi gerçekleştirdik.
- İl Kültür ve Turizm Müdürülüğü görevine atanan Kemal Soytürk’ü ziyaret ederek, görevinde başarılar diledik.
- Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Melihat Tüzün’ü ziyaret ederek, ilçemizin bazı yerlerindeki ihtiyacımız olan sanat çalışmalarını görüştük.
- Uzunköprü’de Edirne Valiliğimiz tarafından yapımı gerçekleştirilen ve kadın dayanışmasının en güzel örneğini sergileyen üreten hanımlarımız tarafından hazırlanan “Kadın Emek Pazarı”mızın açılışına katıldık.
- Göçmen, mülteci, nefret söylemi konusunda farkındalık yaratmak adına “Humanisation” projesi kapsamında misafir ettiğimiz 6 farklı ülkeden 38 genci; ülkelerine uğurladık.
- Sağlığımız için özveriyle emek harcayan Keşanlı eczacılarımız ile düzenledikleri kahvaltı programında bir araya geldik.
- İtfaiye personelimiz hidrolik kesici-ayırıcı eğitimi aldı.
- Kazan denetimlerine devam ettik.
- İstiklâl Caddemizde çöp kovası ve oturma bankı montaj çalışmalarımızı tamamladık.
- Anafartalar Caddesi’nde çöp kovası montajı gerçekleştirdik.
- Keşan genelinde kül ve hafriyat temizleme çalışmalarımızı sürdürdük.
- Veteriner İşleri Müdürlüğümüzce Erikli Sahili ve Yayla sahillerinde mama odaklarına mama takviyesi yaptık.
- Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve çevre yolları üzerinde mıntıka temizliği gerçekleştirdik.
- Salı pazarında pazar sonrası temizlik çalışması yaptık.