Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti -18.06.2020

-Erikli'de vatandaşlarımızın sahilde daha rahat etmeleri için temizlik ve düzleme çalışması yaptık.
-Mücavir alanımız İzettiye Mahallesindeki ağıllara larva ve ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama yaptık.
-Geri Dönüşüme gönderilmek üzere atık camlar topladık.
-Hafriyat toplama çalışmalarımızı sürdürdük.
-Keşan Kent Müzemiz'e destek bağışlarını kabul etmeyi sürdürdük.
-İş Sağlığı ve Güvenliği kanuna istinaden her yıl olan periyodik olarak yaptırdıpımız muayenelerimizi mobil araç ile gerçekleştirdik.
-Keşan Belediyesi Sahipsiz sokak hayvanları barınağında kısırlaştırma, tedavi, parazit tedavisi, aşı, işaretleme, chip uygulaması yaptık, yapılan rehabilitasyon işlemlerini kayıt altına alarak HAYBİS sistemine işledik.
-Yenimescit Mahallemizde bidon değişimlerini gerçekleştirdik.
-Konteyner yıkama çalışmalarımıza devam ettik.
-Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün iç ve dış güvenlik kameralarının montaj işlemlerini tamamladık ve faaliyete geçirdik.
-Emlak Servisimizin güvenlik kamera montajını yaparak faaliyete geçirdik.
-Beyaz Masamıza gelen şikayet üzerine Erikli Sahilindeki yılanı alıp, uzak bir yerde doğaya bıraktık.
-İlçemizde yer alan zincir marketlere Geri Dönüşüm Atıklarının Yetkili Geri Dönüşüm Firmasına Verilmesi ve Gelişi Güzel Çöp Bidonlarına Atılmaması ile İlgili Bilgilendirme Yaptık.
-Keşan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Giriş ve Çıkış Suyu Fiziksel Görünüm kontrollerimizi gerçekleştirdik.
-Şehir içi ve mücavir alanlarımızda su kanalizasyon arızalarına müdahale ettik.