Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-18.12.2019

- TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu belediyemizde ağırladık, Başkanımıza; bölgemiz için büyük önem verdiğimiz Gıda OSB’ye de ciddi katkı sunacak, TOBB desteği ile Tarım Lisesi talebimizi ilettik, destek sözü aldık.
- Muammer Aksoy Caddemizde beton yol serimine başladık.
- Bir süre önce Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisimiz önünde başlattığımız asfalt çalışmalarını tamamladık.
- Hayrabolu Ticaret Borsası Başkanımız Süreyya Çiftçioğlu'nu belediyemizde misafir ettik.
- Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ve 522 öğrencimizin katıldığı Keşan 1. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın açılışını gerçekleştirdik.
- İtfaiye ekiplerimizle Sazlidere köy girişinde devrilen yakıt tankerine müdahale ettik.
- Kazan denetimlerine devam ettik, uygunsuz kömürleri kaldırdık, kazan dairesinde tespit edilen eksiklikler için süre verip tekrar kontrolünü sağladık.
- Her çarşamba geri dönüşüm günümüzde kurumlardan işyerlerinden okullardan ve evlerde biriktirilen ambalaj atıklarını topladık.
- Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen eğitime katılım sağladık.
- Aşağı Zaferiye Mahallesi Çukur Çeşme Sokak'ta meydana gelen tüp parlamasını büyümeden söndürdük.
- Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulubü olarak Trakya Üniversitesi öğrencilerine windsurf eğitim semineri verdik.
- Çarşamba pazarı sonrası temizlik faaliyeti gerçekleştirdik.
- Keşan genelinde temizlik çalışmalarımızı sürdürdük.