Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-19.08.2019

- Pazarcı esnafımız ile pazaryeri konusunda gerçekleştireceğimiz toplantıya Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz ve Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman ile birlikte hazırlık yaptık.

- Keşan Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminal’inde temizlik çalışmalarını sürdürdük.

- Bölgede tek olan izinli hafriyat döküm sahamızda incelemelerde bulunduk.

- Keşan Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki yollar, Muhtar Ali Çevikel Caddesi temizlik çalışmaları yaptık.

- Keşan Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Barınağı’nda sokak hayvanlarına yönelik rehabilitasyon çalışmaları yaptık.

- Erikli Sahili’nde ergin ve larva mücadelesi, çöp konteynerlerinde karasinek ergin, uçkun mücadelesi gerçekleştirdik, iş makineleriyle çöp toplama çalışmalarına devam ettik.

- İspat Cami Mahallesi, Aşağı Zaferiye Mahallesi, Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde bodrum katlar, asansör boşlukları, kuyular gibi sivrisinek üreme alanlarında larvasit ve ergin uçkun mücadelesi yaptık.

- Şabanmera köyünde meydana gelen araç yangınına müdahale ettik.