Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-19.09.2019

- Terfi 3’te bulunan Kumdere suyunun aktığı çeşmenin taş döşeme işi tamamlandı.

- Fatih Sultan Mehmet İlkokulu karşısında kaldırım düzenlemesine başladık.

- 19 Kasım Caddesi üzerinde Cumhuriyet Parkı önünde asfalt kaldırım çalışmasını tamamladık.

- Artı Çarşı Projemizde Mercan Sokak’ta kaldırım döşeme işlemine başladık.

- Yeni Mahalle’de bulunan TOKİ Konutları önündeki kavşakta peyzaj çalışması gerçekleştirdik.

- Arı Maya teması ile düzenleyeceğimiz Anafartalar Parkı’nda çalışmalarımıza devam ettik.

- 19 Eylül Gaziler Günü programına katıldık.

- İstanbul ve Çanakkale karayolunda meydana gelen 2 ayrı ot yangını söndürdük, Yeni Mahalle yanan çöp konteynerine müdahale ettik.

- Yeni Mescit Mahallesi’nde parke taşı onarımlarını sürdürdük.

- Erikli Sahili’nde kullanımı bitmiş fakat abonelikleri açık olan elektrik sayaçlarını tedbir amaçlı kapattık.

- Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde mıntıka temizliği yaptık.

- Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan çöp konteynerlerine larvasit ve uçkun, fare şikayetine rodentisit uygulaması yaptık.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda rehabilitasyon çalışmalarını sürdürdük.

- Cumhuriyet Meydanı, Keşan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Parkı, Asri Mezarlıkta bulunan şehitlikte temizlik çalışması gerçekleştirdik.