Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-19.12.2019

- TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Dairesi Başkan Vekili Bedri Sinan Gül’ü ziyaret ettik.

- Karayolları 1. Bölge Müdürümüz Turgay Çolak’ı ziyaret ederek kış hazırlıklarımız ve yeni planlamalar hakkında görüştük.

- “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında aile ziyaretleri yaptık.

- Daha önce Keşan Kaymakamlığı görevinde bölgemizin gelişimi için ciddi katkılar sunan ve şu anda Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Narinoğlu ile Tekirdağ’daki makamında buluştuk.

- Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel ile bir araya gelerek belediyemizin yaptığı çalışmalar ile ilgili paylaşımda bulunduk.

- Alev alan hurda kablo ve elektrik malzemelerini söndürdük.

- Cevizlik Deresinde DSİ 114. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz dere ıslah çalışmasını sürdürdük.

- Paşayiğit Mahallesi Kocayarma mevkiinde bulunan ve inşaası devam eden Sahipsiz Sokak Hayvanları barınağında doğal yaşam yerleri için temizleme,budama işlemlerine devam ettik.

- İlçemizde bulunan tüm mama odaklarımıza mama takviyesi yaptık.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik.

- İlçemizde bulunan ağaçların budanmasını sağladık.

- Kazan denetimlerine devam ettik.